ADO Den Haag legt lat hoog voor 'geschikte man' Dick Advocaat

28 november 2022, 12:09

ADO Den Haag heeft maandagochtend met 'gepaste trots' Dick Advocaat gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer. De 75-jarige Advocaat is bij de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie de opvolger van Dirk Kuyt, die vorige week werd ontslagen.

Advocaat kondigde vrijdag aan tafel bij De Oranjewinter aan dat hij wéér uit zijn pensioen terugkeert en aan de slag gaat bij ADO, de club waar hij eerder actief is geweest als speler en technisch adviseur. De bevestiging van algemeen directeur Edwin Reijntjes volgde al snel. Deze maandag heeft ADO de trainer gepresenteerd.

"Ik ga niet ontkennen dat het heel bijzonder is om bij ADO Den Haag terug te keren. Misschien is het voor sommigen een verrassing dat ik toch weer terugkeer als hoofdtrainer op de Nederlandse velden. Deze kans, bij de club waar ik zoveel herinneringen heb liggen, kon ik echt niet aan mij voorbij laten gaan. We kennen allemaal de huidige sportieve situatie van de club en het doel dat we met zijn allen hebben is heel duidelijk. Op dit moment heeft ADO Den Haag betere resultaten nodig. Met volle energie ga ik er daarom tot het einde van het seizoen tegenaan en zo snel mogelijk de weg naar boven weer te vinden", reageert Advocaat.

De ervaren trainer heeft in Den Haag een contract tot het einde van het seizoen gekregen. "Met Dick Advocaat halen we een zwaargewicht uit het Nederlandse trainerslandschap binnen. Bovendien is hij met zijn Haagse achtergrond geen onbekende binnen de club en in de stad. We zijn ervan overtuigd dat Dick, een trainer met een schat aan ervaring, de geschikte man is om het sportieve tij te keren. De doelstelling die we aan het begin van het seizoen hebben uitgesproken blijft onveranderd, namelijk promotie", aldus Reijntjes, die de lat hoog legt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat Dick het op de rails krijgt, de vraag is hoe goed deze selectie is want je kan nog zo'n goede trainer zijn, met een kwaliteitsarme selectie kan je van hem ook geen wonderen verwachten. Wat die Reijntjes betreft: heeft hij soms les gehad van Van Gaal, ook zo'n mooiprater.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou al mooi zijn als Ado in de middenmoot eindigd ! Ze hadden Mr Botox eerder er uit moeten schoppen !

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oke Dick cirkel is nu rond succes en wat een lul die Reijntjes met zijn doel stelling

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen