Op zaterdag 1 februari viert ADO Den Haag haar 115de verjaardag! Uitgerekend op deze speciale dag staat de thuiswedstrijd tegen Vitesse (18.30 uur) op het menu. Natuurlijk staat dit duel in het teken van ons jubileum en worden er veel activiteiten georganiseerd in en rondom het Cars Jeans Stadion. Dat wil je natuurlijk niet missen! Bestel hier je tickets.

Voor de jubileumwedstrijd wordt het Heldenplein omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs, waar je ontvangen wordt met een glaasje Glühwein of een beker warme chocolademelk. Je kan er schaatsen, meedoen aan oud-Hollandse winterspelen of gewoon een feestje bouwen bij de après skihut. Met DJ Bronx beleef je de ideale wedstrijdvoorbereiding op het Heldenplein. Ook in het supportershome (MFC) zal de sfeer er goed in zitten, onder meer dankzij de aanwezigheid van een dj.

In het stadion wordt het natuurlijk ook één groot feest. Er wordt een vuurwerkshow georganiseerd voor de 115de verjaardag voor de club en John Medley zal vlak voor de aftrap een spetterend optreden verzorgen op de middenstip. Ook in het hoofdgebouw wordt het meer dan gezellig, met versieringen, live muziek uit vroegere tijden, een welkomstdrankje en andere vormen van entertainment.

115 website1

ADO Den Haag speelt de wedstrijd tegen Vitesse in het speciaal ontworpen jubileumshirt, dat in samenwerking met kledingpartner Errea is geproduceerd. De tenues, die gebaseerd zijn op de kleding in het memorabele seizoen 1985/1986, waren in Limited Edition te bestellen. Klik hier voor meer informatie over deze speciale shirts. 

Er zullen veel oud-spelers van ADO Den Haag aanwezig zijn bij de jubileumwedstrijd op zaterdag 1 februari. Deze helden van weleer zullen het treffen met Vitesse vanuit de daarvoor aangewezen Legends Lounge bekijken en lopen in de rust een ereronde op het veld.

Vergeet op de dag van de jubileumwedstrijd zeker niet om een bezoekje te brengen aan de Fanshop, want op alle trainingskleding, presentatiepakken, de keeperskleding (behalve thuis) en de uittenues krijg je nu 20 procent korting!