De kaartverkoop voor de uitwedstrijd MVV - ADO Den Haag is vandaag van start gegaan. Voor Seizoen- en Clubkaarthouders is het nu mogelijk om kaarten aan te schaffen voor de uitwedstrijd in Maastricht. 

MVV - ADO Den Haag (vrijdag 1 oktober) 
ADO Den Haag speelt op de eerste van de maand oktober een uitwedstrijd in Maastricht. Op vrijdagavond om 20.00 uur zal er afgetrapt worden tegen MVV. De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen MVV loopt tot woensdag 29 september 17.00 uur. Voor het bezoeken van uitwedstrijden dien je in het bezit te zijn van een geldige Seizoen- of Clubkaart en geldt een verplichte buscombi. In totaal zijn er 400 kaarten beschikbaar voor het uitvak. Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Testen voor toegang
Nog altijd zijn er maatregelen omtrent het coronavirus van kracht. Naast een toegangskaart en een identificatiebewijs dien je ook een QR-code te laten scannen. Je verkrijgt een QR-code in de CoronaCheckApp middels een negatieve testuitslag, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs.