Jong PSV verliest, maar avond van Romero kan niet meer stuk

20 september 2021, 22:07   Bijgewerkt: 20 september 2021, 22:28

Jong PSV heeft het duel met ADO Den Haag verloren. Bij invaller Maximiliano Romero zal toch het positieve gevoel overheersen. Bijna een jaar stond hij aan de kant met een blessure, maar in het Keuken Kampioen Divisie-duel maakte de aanvaller zijn rentree.

Op 24 september 2020 raakte de Argentijn geblesseerd tegen NS Mura in het Europa League-voorrondeduel. De vrees bleek werkelijkheid te zijn: voor het seizoen begonnen was, zat het er voor Romero alweer op. De Argentijn was inmiddels alweer begonnen met trainen en zat tegen Real Sociedad en Feyenoord al op de bank bij de eerste selectie. Nu heeft hij zijn eerste minuten weer gemaakt in de eerste divisie.

De aanvaller mocht twintig minuten voor tijd het veld in voor Cheick Touré. De aanvaller kwam binnen de lijnen toen de eindstand al op het scorebord stond. Samy Bourard scoorde drie minuten voor rust de enige treffer van de wedstrijd, waardoor de Hagenezen vierde staan na zeven wedstrijden. Jong PSV staat op plek zestien met zeven punten uit evenveel duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen